Köpvillkor

Priser

Moms tillkommer med lagstadgade 25%

Betalningsalternativ

 • Faktura (endast företag)
  Avgift 0kr. Vi skickar produkterna mot faktura med betalningsvillkor 30 dagar.

För redan befintliga kunder och avtalskunder gäller tidigare överenskomna villkor.

Leveranstid

Normal leveranstid är 1-3 arbetsdagar. Vissa kontorsstolar tillverkas vid beställning och kan därför innebära längre leveranstider. Vi kontaktar er med denna information vid beställning. Vid eventuella förseningar pga restnoterade produkter får ni information av oss på kontorsmiljö.se

Leveranssätt

Leveranser görs med Schenker alt DHL. Leverans kan också göras med Er specificerade leverantör.

Frakt

Fraktkostnad för en beställning debiteras 140kr exkl moms.

Reklamation

Samtliga produkter har som lägst ett års garanti. Rollermouse och Mousetrapper har två års garanti. Garantin gäller fabrikationsfel. Du står själv för returfrakten vid garantianspråk.

Ångerrätt

Företag Webbutiken kontorsmiljö.se riktar sig främst till företag med organisationsnummer. I denna handel mellan företag förhåller sig kontorsmiljö.se till köplagen. Det innebär att företag i laglig mening ej har ångerrätt.

Vår ambition är att ha nöjda kunder och tillgodose deras krav i relation till marknaden, lagarna och med hänsyn till Kontorsmiljö.se lönsamhet. Eventuell retur av felfria varor ska först ha ett godkännande från ESG Sverige AB. Retur av felfritt gods krediteras dock aldrig mer än 75 % av fakturerat belopp – returfrakt tillkommer. Vid retur skall originalemballage alternativ likvärdigt användas. Om skador uppkommer p.g.a. dåligt emballerat gods kan kreditering ej ske. Tänk på att alltid ange ordernummer vid kontakt med oss. Retur av specialprodukter godkännes ej.
Köplagen – Riksdagen »

 1. Kontakta kontorsmiljö.se via e-post order@esgruppen.se senast 10 dagar efter mottagande av varan och informera om att du vill returnera varan.
 2. Kund- och beställningsnummer måste alltid uppges vid alla kontakter.
 3. Varan du önskar att returnera, ska vara oanvänd, oskadad och väl förpackad i originalemballaget.
 4. Köparen betalar själv kostnader för returtransport vid godkännande av retur.
 5. Eventuell retur av felfria varor ska först ha ett godkännande från ESG Sverige AB. Retur av felfritt gods krediteras dock aldrig mer än 75 % av fakturerat belopp
 6. Vi ersätter inte skador, som förorsakats av kunden.
 7. Vid köp av större kvantiteter måste du först beställa ett prov för att returrätten ska gälla.
 8. Returrätten gäller inte för beställda varor, som inte är lagerförda.

Skador på paket och ej uthämtade paket

Om skador upptäcks på paketet så ska skadeanmälan omedelbart göras till transportören. Hämta ej ut skadat paket! Upptäcks skadan först när paketet öppnats och skadan är av den art att den kan hänföras till transportörens hantering så ska skadeanmälan göras till transportören. Om eventuell tvist med transportören ej kan lösas tar du kontakt med oss.

Har du beställt och inte hämtat ut din försändelse innan det går i retur till oss så fakturerar vi 350kr för vår hantering av varorna.

Personuppgiftslagen

Samtycke för registrering av personlig data När du lägger en beställning hos Kontorsmiljö.se, behöver du ange personuppgifter såsom: person- eller organisationsnummer, namn, adress, e-postadress och telefonnummer. I samband med genomförandet av köpet godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter för att kunna fullfölja vårt avtal med dig. Kommer uppgifter att delas med tredje part? Dina uppgifter kommer att delas med Visma Spcs enligt vårt leverantörsavtal. Vi har tecknat biträdesavtal med dem. Dina personuppgifter kommer bara att lämnas ut till tredjepart när valt betalsätt kräver att vi ska skicka dessa uppgifter vidare. Inga personuppgifter säljs vidare till tredjepart. Vilka uppgifter sparas och hur länge sparas de? Vi kommer att spara nödvändig data så länge som vi är skyldiga att spara informationen enligt bokföringslagen. För att skydda dig mot bedrägerier kommer även IP-adressen att sparas. Rätten att få tillgång till mina uppgifter Du har enligt GDPR rätten att få ta del av den information som vi har registrerat. Du har också rätten att begära att informationen ska korrigeras. Kontakta oss via emil@esgruppen.se eller 0703466865, så hjälper vi dig. Hantering av personuppgifter Om du anser att vi på något sätt inte uppfyller kraven på hur personuppgifter hanteras, kan du kontakta Datainspektionen.

Företagsuppgifter

Kontorsmiljö.se drivs av ESG Sverige AB.

Org.nr. 559189-7516.

Genuagatan 12. 723 56

Västerås order@esgruppen.se

Totalsumma:
  Till kassan
  (0)