Underarmstöd

Letar du efter ett underarmstöd? 

Underarmstödet Nordic Advance är en riktig storsäljare. Tack vare en metallplatta på undersidan är detta underarmstöd både stabilt och tunt, 28 mm. Ett underarmsstöd med smalt djupledsmått mitt framför kroppen, passar lika bra till både Mousetrapper eller Rollermouse (eller bara mot tangentbordet) Tillverkat i avtorkningsbart / desinficerbart syntetmaterial med fyllning av minnesskum, levereras med bordsbygel för att lätt kunna hängas på bordets framkant. Fördelen med detta ergonomiska armstöd är att du kan lägga den direkt på bordsskivan. 

Användare runt om i Sverige vittnar om vid användning av ett kvalitativt underarmstöd som Nordic Advance om en känsla av att arbeta på ett mer behagligt vis. En arbetsställning som blir mer skonsam för armar, axlar, nacke. 

Långa dagar fylld av stress och mycket stillasittande kan bidra till svåra belastningsskador som i vissa fall kräver lång rehabilitering. Undvik dessa skador genom enkla knep. Se till att inte sitta för länge, aktiverar dig på din arbetsplats. Använd underarmstöd och kanske en mousetrapper som gör att du kan vila armarna och arbeta nära kroppen. 

Totalsumma:
    Till kassan
    (0)